You are currently viewing Dołącz do Wielkiego Talerza

Dołącz do Wielkiego Talerza

Wielki Talerz to program, w którym możesz  zapewnić pyszne, zdrowe posiłki potrzebującemu dziecku. Programem objęte są dzieci w wieku od 7 do 19 lat.

Program jest realizowany przez Fundację Joanny Radziwiłł Opiekuńcze Skrzydła, która codziennie  wspiera dzieci i młodzież z warszawskiej Pragi prowadząc dwa dzienne domy. Fundacja zapewnia im codzienną opiekę obejmującą działania wychowawcze, edukacyjne, społeczne i kulturalne.  Dbamy, aby dzieci odnalazły poczucie bezpieczeństwa i zaakceptowały siebie. Kuchnia w naszym domu zajmuje szczególne miejsce.  Obiad dla dzieci to coś więcej, niż zaspokojony głód. To zapach domu, ciepła i bezpieczeństwa.

Jak pomóc? To bardzo proste!

• Zapraszamy do wzięcia pod opiekę jedno dziecko i  ufundowanie mu obiadów. Miesięczny koszt obiadów dla 1  dziecka wynosi 96 zł  – to aż 21 obiadów ! Udział w programie trwa minimum rok.
  • Wpłaty prosimy dokonywać na Fundacji Joanny Radziwiłł Opiekuńcze Skrzydła: Alior Bank  PL36 2490 0005 0000 4500 4510 9483
    BIC/SWIFT : ALBPPLPW
  • Pobierz materiały promocyjne : POBIERZ

Kontakt