You are currently viewing Nowy bus Renault Traffic

Nowy bus Renault Traffic

Prezentujemy Państwu nasz nowy bus Renault Traffic, który otrzymaliśmy od naszego partnera Renault. Taki busem będziemy jeździć przez najbliższy rok. Wypatrujcie nas na drogach.

Oto prezentujemy Wam….nasz nowy bus 🚌 Renault Traffic, który otrzymaliśmy od naszego partnera firmy Renault Polska. Taki wesołym busem będziemy jeździć przez najbliższy rok, wypatrujcie nas na drogach.

Cieszymy się, że nasza partnerska współpraca z firmą Renault Polska trwa już trzeci rok. Dzięki udostępnieniu naszej Fundacji busa Renault Traffic, możemy regularnie zapewniać dzieciom bliższe i dalsze wycieczki, transport rzeczy podczas organizacji wydarzeń na rzecz Fundacji, udzielać wsparcia potrzebującym rodzinom w przekazywaniu większych darów.

Przed nami wakacje! A więc wyprawa do Wioski Indiańskiej, wakacyjna wycieczka w góry do Czorsztyna, mniejsze wycieczki pod Warszawę nad rzekę czy też jeszcze te najmniejsze: wycieczki na basen czy do kina.

Wypatrujcie na drogach wesołego autobusu naszej Fundacji