Dla firm

Bądź naszym partnerem biznesowym. Razem możemy pomóc potrzebującym dzieciom oraz ich rodzinom. Wspólne pomaganie jest prostsze!

Decydując się na współpracę z Fundacją JR Opiekuńcze Skrzydła, w ramach działań społecznych, Państwa firma pomaga nam docierać ze wsparciem do najbardziej potrzebujących dzieci i ich rodzin. Wspólnie możemy kształtować  wzory dobrego życia, odpowiedzialnej postawy, prawidłowych relacji społecznych młodzieży, tym samym przyczyniając się do kształtowania lepszej przyszłości młodych ludzi oraz społeczeństwa.`

Zaangażowanie firm

Partnerzy Fundacji to firmy, które wspierają nas na wiele sposobów, dzięki czemu możemy działać bardziej profesjonalnie, kompleksowo i obejmować wsparciem większą liczbę potrzebujących osób. Pozostają Partnerem Fundacji, Państwa firma może zaangażować się w nasze działania w sposób, który najbardziej odpowiada jej polityce działań społecznych wybierając, któryś z proponowanych form współpracy lub oferując własny scenariusz.

Dlaczego warto zostać partnerem biznesowym Fundacji?

• Oferujemy Państwu wzmocnienie wizerunku Państwa firmy jako podmiotu wspierającego ważne cele społeczne, zarówno wśród pracowników jak i klientów.
  • Przedstawiamy konkretne cele i efekty Państwa pomocy, które mogą również służyć w komunikacji firmy na zewnątrz.
  • Posiadamy wypracowane metody i standardy współpracy z partnerami biznesowymi ale otwarci jesteśmy na wszelkie nowe pomysły.
  • Dajemy możliwość zaangażowania w działania pracowników Państwa firmy.
  • Jesteśmy organizacją transparentną i wiarygodną.
  • Jesteśmy pełni pasji, zmotywowani i kompetentni co czyni współpracę przyjemną.
  • Zaufało nam już wielu partnerów biznesowych.

Jak moja firma może się zaangażować?

Ponadto możecie się zapoznać z naszymi pozostałymi programami wsparcia:

Kontakt:
Katarzyna Ostrowska k.ostrowska@fundacjajoannyradziwill.pl

Daj się zainspirować w pomaganiu i działaj z nami, bo to nie my tworzymy Dom Fundacji. To się dzieje, dzięki takim ludziom jak WY.