Wolontariat pracowniczy

Zaangażuj pracowników firmy w działania społeczne. Bo razem możemy jeszcze więcej!

Pracownicy firmy wraz z Państwem, mogą angażować się w życie naszych podopiecznych zarówno w ramach wolontariatu pracowniczego jak i wsparcia finansowego. Możecie skorzystać z wypróbowanych form działania lub wymyślić całkiem nową formę, abyśmy wraz z Państwem mogli tworzyć środowisko wrażliwe i zaangażowane społecznie.

W jaki sposób możecie wspólnie działać na rzecz dzieci?

• Pomoc przy organizacji eventów fundrisignowych Fundacji.
  • Uczestnictwo w spotkaniach  jako specjalista danej branży w ramach realizacji projektów edukacyjnych.
  • Organizacja wewnętrznych akcji firmowych wybierając Fundację jako beneficjenta Waszych działań (np. spotkania świąteczne w firmie, zawody sportowe, konferencje).
  • Organizacja lub/i uczestnictwo w aukcjach charytatywnych prowadzonych na rzecz Fundacji.
  • Prowadzenie kampanii 1% wewnątrz firmy na rzecz Fundacji.
  • Uczestnictwo w programie WielkiTalerz.pl (kliknij) lub Opiekuńcze Skrzydła (kliknij) .
  • Działania online - promuj nasze działania w mediach społecznościowych. Zajrzyj na nasz profil FB oraz instagram.
  • Rób zakupy przez FANI MANI(kliknij) i przekazuj darowizny.
  • Zaangażuj pracowników w wolontariat pracowniczy w domu Fundacji.

Aby pracownikom firmy los podopiecznych Fundacji był bliski, polecamy by promować wśród nich aktualne działania Fundacji. Przygotowaniem takiego pakietu materiałów promocyjnych chętnie zajmą się pracownicy Fundacji. Chętnie Państwu przekażemy najświeższe informacje o działaniach Fundacji.

Razem możemy jeszcze więcej! Zaangażuj pracowników firmy do mądrego pomagania. Skontaktuj się z nami: k.ostrowska@fundacjajoannyradziwill.pl lub zadzwoń tel. 022 610 28 55

Zajrzyj do naszego domu.

Zapoznałem/am się z klauzulą informacyjną o przetwarzaniu danych osobowych.

Wyrażam zgodę na kontakt mailowy.

FreshMail.pl