Pomaganie przez ubranie

Fundacja została zarejestrowana w serwisie www.pomaganieprzezubranie.pl, dzięki temu poszerzamy możliwość wsparcia naszych działań. Wielu  wspaniałych darczyńców kieruje do nas pytanie czy prowadzimy zbiórki ubrań dla naszych podopiecznych dzieci, młodzieży oraz ich rodzin. Aktualnie otrzymaliśmy już bardzo dużo ubrań, tak że nie zdążamy, by wszystko na bieżąco przeglądać. Dlatego uruchamiamy nową możliwość wspierania działalności Fundacji : Pomaganie przez ubranie.

Jak to działa? To proste!

• Zarejestruj się w w serwisie www.pomaganieprzezubranie.pl
  • Zamów bezpłatnego kuriera, który przywiezie odpowiednie worki na Twoje ubrania. Pamiętaj, żeby przekazywane przez Ciebie ubrania były kompletne i w dobrym stanie.
  • Zapakuj i odeślij na wskazany adres.
  • Za każde przekazane przez Ciebie 1 kg otrzymamy 2 zł

Pracujesz w firmie lub w szkole?  Zamów bezpłatny kontener!
Zaangażuj swoich pracowników lub całą społeczność szkolną i ustaw kontener w swojej placówce.  Ubrania w akcji "Pomaganie przez ubranie" można przekazywać w zbiórkach stacjonarnych.

Więcej informacji na stronie : http://www.pomaganieprzezubranie.pl/fundacje/fundacja-joanny-radziwill-opiekuncze-skrzydla

Pomagaj, gdziekolwiek jesteś 🙂