Przekaż 1%

Przekazując 1% podatku Fundacji Opiekuńcze Skrzydła wspierasz codzienny rozwój potrzebujących dzieci zagrożonych wykluczeniem społecznym. Dzięki Twojemu wsparciu prowadzimy dwa dzienne DOMY dla dzieci i młodzieży, w których dożywiamy, edukujemy i rozwijamy.  Dzięki 1% podatku możemy zatrudnić wykwalifikowanych pedagogów, zapewnić potrzebującemu dziecku indywidualne wsparcie psychologa. Dzięki Tobie, osoby potrzebujące mają szansę na poznanie życia w bezpiecznym i troskliwym Domu Opiekuńczych Skrzydeł.

WPISZ W DEKLARACJĘ PODATKOWĄ KRS 0000 630 706

Jeśli chcesz wspierać nasze działania poprzez swój 1%  wypełnij deklarację TUTAJ (kliknij)

Rozlicz z nami swój 1% podatku

ROZLICZ SIĘ ONLINE: kliknij
Pamiętajcie o przekazaniu swojego 1 %
. To nic nie kosztuje a jest realną pomocą dla naszych podopiecznych.  Zachęcamy do skorzystania z bezpłatnego programu do rozliczeń PIT wykonanego przez firmę Pitax, która przygotowała dla nas dedykowaną wersję programu do rozliczeń z wpisanym numerem KRS : 0000 630 706

Darmowy Program PIT dostarcza Instytut Wsparcia Organizacji Pozarządowych w ramach projektu PITax.pl dla OPP.

Chcesz pomóc? Pobierz nasze grafiki i udostępnij swoimi kanałami.
Co można z nimi zrobić?

• Banery (POBIERZ): umieść je na stronie www swojej firmy, blogu, czy stronie www szkoły.
  • Ulotki  (POBIERZ): wydrukuj i rozdaj znajomym lub podczas spotkania firmowego.
  • Grafiki (POBIERZ) : idealnie nadają się jako post na Twoim profilu Facebook'owym lub na fun page'u, który prowadzisz. Świetnie też wyglądają na stronie www jako ilustracja do artykułu.
  • Cover fb (POBIERZ): ustaw swój nowy cover photo na Twoim profilu Facebook'owym.
  • Stopki (POBIERZ): wysyłasz dużo maili? Dołącz tę grafikę jako stopka Twojej wiadomości.