Wirtualna premiera filmu “Opiekuńcze Skrzydła”

• 53306455_253958242215292_4466612790651518976_n

Gdy Rafał tańczy - następuje eksplozja emocji.
Wirtualna premiera filmu Karoliny fender Noińskiej "Opiekuńcze Skrzyda" Premiera filmu w środę 6.03 o godzinie 16 na Facebooku Fundacji.

Bohaterem filmu "Opiekuńcze Skrzydła" jest Rafał - chłopiec, który już od ponad 7 lat korzysta ze wsparcia Fundacji Opiekuńcze Skrzydła. Rafał ma wyjątkowy talent w tańcu, wrażliwość którą sam - lub z pomocą innych - odkrywa od 6 lat. Dzięki współpracy z choreografem Robertem Bodnarem oraz reżyserki Karoliny fender Noińskiej (Jajko film) powstał niezwykły film - o niezwykłej pasji Rafała.

Chcemy, by dzięki pasji poleciał wysoko, jak robi to w swoich piruetach.
Pasja drzemie w każdym z ponad 30 dzieci, którym towarzyszy program Opiekuńcze Skrzydła i Fundacja Joanny Radziwiłł Opiekuńcze Skrzydła. Codziennie staramy się zapewniać im ciepło - zarówno to emocjonalne, jak i najbardziej prozaiczne: ciepły kąt, ciepły posiłek, ciepły uśmiech.

Opiekuńcze Skrzydła to program, w którym opiekun poprzez działania fundacji, zapewnia konkretnemu dziecku codzienną opiekę wychowawczą, wsparcie w edukacji, rozwój jego osobistych pasji, dobry start w dalsze życie! Stań się Opiekunem i otocz swoimi skrzydłami potrzebujące dziecko.

ZOBACZ FILM NA http://opiekunczeskrzydla.pl/

Informacje o filmie "Opiekuńcze Skrzydła"
Scenariusz i reżyseria: Karolina Fender Noinska
Choreografia: Robert Bondara