Promuj 1% wśród swoich znajomych!

Pomóż nam dotrzeć do jak największej liczby osób i zachęć ich do przekazania 1% podatku na Dom Fundacji Opiekuńcze Skrzydła.  Mamy na to nowy sposób!

Prowadzisz stronę www?
Specjalnie dla Was przygotowaliśmy zestaw banerów w różnych rozmiarach. Banery są dla nas ważnym narzędziem promocyjnym, dotyczącym przekazania 1% podatku na rzecz naszych działań. Umieszczając je na Twojej stronie internetowej firmy, Twojego bloga, szkoły, możesz nam pomóc dotrzeć do większej liczby osób, które jeszcze nie zdecydowały na co przekażą swój 1% podatku.

Przekazując 1% podatku na Dom Fundacji Opiekuńcze Skrzydła wspierasz dzieci. Dzięki Twojemu wsparciu prowadzimy dwa dzienne DOMY dla dzieci i młodzieży, w których dożywiamy, edukujemy i rozwijamy dzieci. Wspieramy osoby dorosłe i samotne, realizujemy program wsparcia dla matek naszych podopiecznych. Dzięki Twojej pomocy możemy zatrudnić wykwalifikowanych pedagogów, zapewnić potrzebującemu dziecku indywidualne wsparcie psychologa. Dzięki Tobie osoby potrzebujące mają szansę na poznanie życia w bezpiecznym i troskliwym Domu Opiekuńczych Skrzydeł.

Banery do pobrania:
kliknij w obrazek by pobrać baner.

Instalując baner na Twojej stronie, pamiętaj podać odpowiedni link : https://fundacjajoannyradziwill.pl/pl/chce-pomoc/przekaz-1/

Rozmiar: 300 x 80 px : POBIERZ  (kliknij)

Rozmiar: 300×250 px : POBIERZ  (kliknij)

Rozmiar: 300 x 47 px: POBIERZ  (kliknij)