You are currently viewing Dołącz do akcji #PrzytulanieToWspieranie

Dołącz do akcji #PrzytulanieToWspieranie

Serdecznie zapraszamy do udziału w akcji #PrzytulanieToWspieranie, której celem jest zebranie 1000 zabawek dla dzieci w placówkach opiekuńczo-wychowawczych.

Jak wziąć udział?

Na terenie całej Polski, w sklepach stacjonarnych znajdować będą się Strefy Przytulania Squishmallows. Wystarczy odwiedzić jedną z nich, przytulić ulubionego Squisha i opublikować zdjęcie na swoim Instagramie. Akcja potrwa do 7 maja. 145 przytulasów = 1 zabawka

1️⃣ Wystarczy wejść na naszą stronę internetową przytulanietowspieranie.pl i znaleźć najbliższy sklep biorący udział w akcji

2️⃣ Zrobić zdjęcie z wybranym Squishmallows i opublikować je na swoim Instagramie

3️⃣ Odpowiedzieć na pytanie „Dlaczego przytulanie jest ważne?” oraz oznaczyć sklep

4️⃣ Oznaczyć post hasztagami #PrzytualnieToWspieranie oraz #PrzytulSquishmallows. Zdjęcia z produktami zakupionymi online również biorą udział w akcji.

Dokładny spis sklepów oraz informacje dostępne są na stronie: https://przytulanietowspieranie.pl/

Do kogo trafią zabawki?

Zabawki przekazane zostaną dzieciom z Polskich placówek opiekuńczo-wychowawczych. Część zostanie przekazana dla podopiecznych Fundacji Joanny Radziwiłł Opiekuńcze Skrzydła. Zabawki trafią również do dzieci z Fundacji Happy Kids, Centrum Zdrowia Psychicznego Dzieci i Młodzieży, Fundacji Okruszek Szczęścia oraz Centrum Pomocy Dziecku i Poradnictwa Rodzinnego.

___________________

Organizator: Orbico Toys Polska.
Ambasadorzy: Empik, Świat Zabawek, TopToys, Selgros, Auchan, Smyk, Mały Robinson.