Plebiscyt Lwice Biznesu 2019

Już po raz kolejny organizatorzy plebiscytu Lwice Biznesu, będą wspierać Fundację Joanny Radziwiłł Opiekuńcze Skrzydła. 13 stycznia odbędzie się V gala plebiscytu „Lwice Biznesu” podczas której odbędzie się licytacja na rzecz Fundacji Opiekuńcze Skrzydła. Będziemy mieli okazję uczestniczyć w tym wydarzeniu.

Lwice Biznesu to nie tylko plebiscyt propagujący kobiety biznesu, to największe wydarzenie medialne i branżowe, pozwalające zaistnieć uczestniczkom w świecie show-biznesu na wielkiej gali i w książce o ogólnopolskim zasięgu. Dlaczego warto wziąć w nim udział i jak go wykorzystać w swoim biznesie? Co dzięki temu można zyskać? Czym ten plebiscyt wyróżnia się na tle innych wydarzeń? O tym wszystkim opowiada pomysłodawczyni konkursu Ilona Adamska, właścicielka Agencji Wydawniczo-Promocyjnej I.D.Media w wywiadzie z Anną Gardyniak (link poniżej).

Poza wręczeniem statuetek LWICA BIZNESU/LEW BIZNESU 2019 organizatorzy szykują wręczenie nagród dla gwiazd, zarówno działających biznesowo, jak i wspierających różnego rodzaju akcje społeczne i charytatywne. Dodatkowo w programie wydarzenia : pokaz mody, koncert aktorki Marii Niklińskiej oraz licytacja na rzecz Fundacji Joanny Radziwiłł Opiekuńcze Skrzydła.

Więcej informacji o wydarzeniu: http://magazynlbq.pl/13-stycznia-final-5-edycji-plebiscytu-lwice-biznesu-co-czeka-na-gosci-wydarzenia/

Dołącz do programu „Opiekuńcze Skrzydła” i zostań opiekunem dziecka

Opiekuńcze Skrzydła to program, w którym opiekun poprzez działania fundacji, zapewnia konkretnemu dziecku codzienną opiekę wychowawczą, wsparcie w edukacji, rozwój jego osobistych pasji, dobry start w dalsze życie! Dowiedz się więcej : https://bit.ly/39INiip

Zapoznałem/am się z Klauzulą informacyjną o przetwarzaniu danych osobowych.

Wyrażam zgodę na kontakt mailowy.