Przekaż 1% na DOM KRS 0000 630 706

Jesteśmy Organizacją Pożytku Publicznego od 2016 roku. To oznacza, że możemy od Ciebie otrzymać 1% podatku. Przekazanie 1% podatku nic nie kosztuje, a dla nas jest ogromnym wsparciem.

KRS 0000 630 706 Wpisz ten numer w swojej deklaracji podatkowej. Używając linku z naszej strony masz pewność, że środki trafią do naszej Fundacji. Rozlicz się z nami. KLIKNIJ http://fundacjajoannyradziwill.pl/1-procent-podatku/

W 2019 roku ramach 1% podatku, otrzymaliśmy od Was 42 023, 20 zł. Dzięki Wam mogliśmy zaplanować i zrealizować odpowiednie wsparcie dla naszych podopiecznych. Dziękujemy za Wasze serca i wiarę w nasze działania. 1+1 = 2 to najprostsze działanie  – Im nas więcej, tym lepiej możemy pomagać. Im nas więcej, tym lepiej możemy pomagać.

Kolejny raz podatnicy pobili swój rekord i w 2019 przekazali łącznie aż 874,4 mln zł milionów złotych na rzecz organizacji pożytku publicznego z 1% należnego podatku, wynikającego z rozliczenia za 2018 r., a podatkiem w 2018 r. podzieliło się 14,5 milionów osób – podało Ministerstwa Finansów.

Zapoznałem/am się z Klauzulą informacyjną o przetwarzaniu danych osobowych.

Wyrażam zgodę na kontakt mailowy.