Praskie Prezentacje – byliśmy tam

12 czerwca 2021 odbył się wielki piknik „Praskie Prezentacje” w parku Obwodu Praga AK przy ul. Grochowskiej. Koc na trawie, fotel bujany, ciasto domowe

Razem ze wsparciem wolontariuszek przygotowaliśmy dla Was stoisko pełne domowości. Na trawie rozłożyliśmy dywan, który wzięliśmy z salonu Fundacji; fotel bujany, na którym każdy się buja i odpoczywa; domowe ciasta i lemoniadę, obrus…

Opowieścią o naszych działaniach dla potrzebujących dzieci, było tworzenie wspólnego łańcucha pełnego dobrych życzeń dla podopiecznych Fundacji. Podczas pisania, klejenia, rozmawialiśmy o dzieciach i ich potrzebach. Na naszym stoisku panował bardzo domowy klimat – dokładnie taki, jaki jest w Fundacji przy ul. Omulewskiej 19. W Fundacji codziennie wspieramy ponad 30 dzieci i młodzieży rozwijając ich pasję, wspierając pedagogicznie i psychologicznie, wyrównując szanse edukacyjne i społeczne. Wszystko to odbywa się

Dziękujemy organizatorom z Fundacji Zwalcz Nudę za zorganizowanie tak wielkiego pikniku, podczas którego mieliśmy możliwość opowiedzieć o naszych działaniach, pokazać jak wspieramy dzieci i młodzież, opowiedzieć o naszych potrzebach, radościach i troskach.

Dołącz do nas

Wspieraj w rozwoju dzieci. Zadbaj z nami o to, by miały miejsce, w którym czują się dobrze i bezpiecznie.

Kliknij, by dowiedzieć się jak możesz pomóc : https://fundacjajoannyradziwill.pl/chce-pomoc/#opiekuncze_skrzydla