Przekaż 1% – został tydzień! KRS 0000 630 706

Od tego roku można przekazać 1% podatku na nasz DOM.

Wspieraj nasze działania poprzez swój 1%  i rozlicz się online TUTAJ (kliknij) Wejdź tu: https://bit.ly/2AYS2R3 i dowiedz się jak możesz pomóc przekazując 1% na DOM.Wpisz w deklarację podatkową numer KRS 0000 630 706

Już tylko do końca kwietnia 2019 roku, można przekazać 1% podatku na wybraną organizację pożytku publicznego. Dla nas to szczególny rok. Przekaż 1% na DOM, w którym dzieją się cudowne rzeczy. Dzięki Wam codziennie wspieramy blisko 30 dzieci, młodzieży oraz ich rodziny. Realizujemy program Wspieramy Mamy dodając potrzebującym matkom siły i wiary w siebie. Prowadzimy Bawialnię dla Dorosłych, z której korzysta grupa dwudziestu seniorów.

DOM przy Omulewskiej 19 to miejsce pełne przyjaźni, akceptacji, miłości, wsparcia i zrozumienia. Codziennie jesteśmy świadkami trudnych sytuacji życiowych podopiecznych Fundacji. Wiemy z jakimi trudnościami zmagają się dzieci i młodzież, czego potrzebują, z czym sobie nie radzą. Wierzymy, że DOM Opiekuńczych Skrzydeł jest dla nich miejscem, w którym zawsze ktoś na nich czeka z otwartymi ramionami. Ktoś kto chętnie wysłucha, doradzi, będzie wsparciem w wyborze nowych dróg życiowych.

Zadbaj o to, by dzieci pochodzące z ubogich rodzin miały szansę na poznanie nowych ścieżek życiowych. To dzięki wsparciu takich ludzi jak Ty, możemy codziennie wspierać rozwój dzieci i młodzieży z warszawskiej Pragi i Grochowa i pomóc im kierować własnym życiem według nowych wzorców.