You are currently viewing Wakacje Mikołajków

Wakacje Mikołajków

Nareszcie! Upragnione i tak wyczekane wakacje w pięknych górach nad Jeziorem Czorsztyńskim. Przed dziećmi pełno rozwoju, poznawania przyrody, wycieczki w górach, nauki tańca i wiele innych edukacyjnych przygód.

Na wyjeździe obowiązuje podział na wachty: jedni przygotowują śniadanie, inni odpowiedzialni są za porządek w kuchni, a jeszcze inna grupa za zapewnienie odpowiednich rozrywek w postaci najróżniejszych wystąpień artystycznych.

Za nami już wyprawa na Zamek w Czorsztynie, huczne urodziny Mileny (to już 11 lat! Żyj nam zdrowo i kolorowo Milena!), bieganie po łące (biegamy po niej cały czas). Przed nami jeszcze wycieczki po górach, kąpiel w jeziorze, nauka tańca z Absolwentem Fundacji, Łukaszem oraz warsztaty edukacyjne prowadzone przez wychowawczynię Monikę i wolontariuszkę Zuzię. Czeka nas jeszcze wycieczka do Aquaparku!

W A K A C J E dzieci są możliwe dzięki naszej Ambasadorce Ani Lipińskiej, której DZIĘKUJEMY za udostępnienie domu w Czorsztynie. DZIĘKUJEMY Fundacji Tomasza Gałka za ogromne wsparcie finansowe wakacji dla dzieci <3 Dziękujemy też WSZYSTKIM WAM, prywatnym darczyńcom za wspieranie wakacji dla dzieci.